Camping sverige

Östermalms Citycamping

Tummen Upp : 0
Tummen Ned : 2
Östermalms Citycamping är Stockholms mest centrala. Campingen ligger på en idrottsanläggning med grus- och sandunderlag bakom Stockholms Stadion.

Campingplatsen gränsar till Lill-Jansskogens rekreationsområde. Rika möjligheter till motion och promenader. Nära till tennisstadion, ryttarstadion och 1 km till Kampementsbadet, ett utomhusbad.

1.5 km eller ca 10 min promenad till Stockholm Centrum och Stureplan med ett stort utbud av restauranger, många med uteserveringar. Hela Stockholms nöjesliv på gångavstånd.

I Nybroviken hittar du båtarna som tar dig ut i Stockholms Skärgård. Närhet till de flesta av Stockholms sevärdheter bla Kungliga Djurgården med Skansen, Gröna Lund, Vasa och närheten till ett stort antal museer och gallerier liksom till ett fyrtiotal golfbanor.

Det finns uppställningsplatser på en grusplan för husbilar och husvagnar. Ett sextiotal har eluttag. Och det finns även ett mindre utrymme för tält.

Moderna sanitetsutrymmen med duschar och ett pentry avgiftsfritt samt tvättmöjligheter

Telefon 08-10 29 03

Vi saknar bild från campingen.

Vad tycker du om den här campingen?
Ge tummen upp eller ned!

 

Campingen är stäng pga renovering av idrottsplanen

Den är stängd denna sommar -08/ It´s cloused the summer of 2008

2008-07-11 10:30:41 -

 

Dålig info

Trånga platser , gick ej att sätta upp förtält. Dåligt städat på toaletter och duschar. Hade bokat tre elplatser mer än 14 dagar i förväg. När vi kom dit kunde vi få 2 bredvid varandra trodde vi och han i receptionen. På ena platsen stod en husbil utan incheckningsnummer. Vid anmälan till receptionen blev vi nästan utskällda. De kunde inte göra något . OCH detta skulle de ha 300:- /dygn . En gång där men tre Första ,ända och sista .

2007-08-16 13:48:26 - polar 520Vad tycker du om den här campingen?
Ge tummen upp eller ned!

© 2006 - 2021 Maikai Network